Café Santo Domingo

Vi köper dina vinylskivor! 
Du når oss på 031-18 84 83

Föregående bild
Nästa bild
Slider
Café Santo Domingos logotyp

Vårt sortiment

Välkommen till Café Santo Domingo. I vårt kafé serverar vi sopplunch och andra lättare lunchalternativ.  Vi har flera sorters småkakor och bakverk som passar perfekt till en kopp kaffe. För dig som föredrar andra drycker än kaffe erbjuder vi även färskpressad juice, te, varm choklad och 3,5% öl från lokala bryggerier.

Kaffe

Vi är väldigt stolta över vårt kaffe från Dominikanska Republiken, som består av 100% arabicabönor. För dig som föredrar café con leche eller annat mjölkkaffe har vi tagit fram en lätt mörkrost av Cibao altura-bönan. Låt dig väl smaka

Sopplunch

Från måndag till fredag varje vecka mellan september och maj serverar vi soppa i vårt kafé. Våra soppor tillagar vi själva i kaféet och de är såklart alltid helt vegetariska. 

Ekologiskt

Allt bakverk bakas på kaféet och innehåller ekologiska ingredienser i möjligaste mål. Mjölet vi använder  till våra bakverk, kommer exempelvis från Lögens kvarn i Bohuslän.

 

Veganskt

Allt i kaféet är vegetariskt, men vi har självklart också veganska alternativ.
Om du blir osäker är det bara att fråga!

Öppettider

Vi har för tillfället stängt!
måndagStängt
tisdagStängt
onsdag10:00 — 18:00
torsdag10:00 — 18:00
fredag10:00 — 18:00
lördag10:00 — 16:00
söndagStängt
På Dirty Records anpassar vi våra lunch- och fikaalternativ efter säsong.

Vår meny skiftar efter säsong. Därför lönar det sig att göra återkommande besök hos oss. Allt i kaféet är vegetariskt och vi har givetvis veganska alternativ.

Prova gärna vårt beryktade kaffe från Dominikanska republiken

Kaffekopp med Café Santo Domingos logotyp